KONYA / EREĞLİ - 60 Yıl Ferudun Atalay İlkokulu

Mrt

Her yıl Mart ayının son Pazartesi günü başlayan hafta olan Kütüphane Haftası okulumuzda kutlandı.

Mrt

4/A Sınıfımızın Görsel Sanatlar Dersi Çalışmaları. Emeklerinden dolayı öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

25-31 Mart Kütüphaneler Haftası nedeniyle okulumuz anasınıfı öğrencileri ilçemiz Sümer Çocuk Kütüphanesini ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında kütüphaneyi tanıma fırsatı bulan öğrencilerimiz yaptıkları çeşitli etkinliklerle eğlenceli zaman geçirdiler. Okulumuzu en iyi şekilde ağırlayan kütüphane personeline,geziyi düzenleyen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 4-A Sınıfı öğrencilerinin birbirinden güzel resim çalışmaları.  Emeği geçen tüm öğrencilerimizi ve Sınıf Öğretmenimiz Raziye ÖZKAN'ı tebrik ederiz.

Mrt

18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle okulumuz anasınıfı öğrencileri huzurevini ziyaret ettiler. Yapılan ziyarettten çok memnun olan huzurevi sakinleri öğrencilerimizle sohbet ettiler. Öğrencilerimiz yanlarında getirdilkleri hediyeleri nine ve dedelerine verdiler.

Mrt

İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan, bağımsız bir ülkenin onurlu bireyleri olarak her zaman ve her yerde coşkuyla okuduğumuz İstiklal Marşı’mızın 12 Mart 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından bağımsızlık sembolümüz olarak kabul edilişinin 103. yıldönümünü idrak etmenin gururunu yaşıyoruz.12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Coşkuyla Kutlandı. Okulumuz 4. Sınıflarının hazırlamış olduğu program öğrencilerimiz tarafından ilgiyle izlendi. Tören sonunda günün anısına düzenlenen İstiklal Marşımızı En Güzel  Okuma Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında okulumuzda deprem ve tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

Şbt

İlçemizde akıl ve zeka oyunları yapıldı. İlçemiz Şehit Ali Taştepe İmam Hatip Ortaokulunda yapılan yarışmalarda özel eğitim öğrencileri mangala kategorisinde ilçe 1. si olan öğrencimiz Ali Yiğit ÖZTÜRK ile diğer 5 kategoride yapılan yarışmalarda okulumuzu en iyi şekilde temsil eden tüm öğrencilerimizi,emek veren öğretmenlerimizi  kutluyoruz. Ayrıca organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere,katılım sağlayan öğrencilere, müsabaka hakemlerine teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz 3. Sınıf Öğrencileri ''Ekoloji Elçileri'' projesi kapsamında ilçemiz fidanlığına gezi düzenlediler. Gezi sırasında Fidanlık Şefi İlhan Bey tarafından öğrencilerimeze fidan yetiştirme süreci ve yetiştirilen fidan çeşitleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Lavanta serasını da gezen öğrencilerimiz, fidan dikim aşamalarını öğrenmek amacıyla fidanlığa bir de fidan diktiler.Ziyaret sırasında öğrencilerimize gerekli bilgilendirmeleri yapan fidanlık şefimize ve fidanlık personelimize teşekkür ederiz.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı.

Ock

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından okulumuz öğrencilerine Şivlilik kapsamında hediyeler dağıtıldı.

Ock

İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine "Ağız ve Diş Sağlığı" konulu seminer verildi.

Ock

Medeniyet Okulu tarafından okulumuz okul öncesi öğrencilerine tiyatro gösterisi düzenlendi.

Ock

Okulumuz 3/A ve 3/B sınıfı öğretmen ve öğrencileri Sümer Çocuk Kütüphanesini ziyarette bulundular.